Life free . Live wild 

ROCK jouw outfit en durf jezelf te laten zien.

Toujours Belle zorgt dat ieder gilet een exclusief exemplaar wordt.

Duurzaamheid en slow fashion dat is waar wij naar streven, er zijn in de wereld zoveel mooie stoffen en materialen die zomaar vernietigd worden of blijven liggen, dat kan ook anders!

Daarom werkt Toujours Belle met oude collecties uit de industriële stoffering, deadstock fabrics, vintage items en soms in combinatie met modestof, hiermee maken wij grotendeels duurzame items die tijdloos zijn en gaan wij in tegen het fast fashion systeem, hier staan wij volledig achter!

Liefde en vakmanschap, daar draait het om bij deze exclusieve items die met de hand in eigen atelier worden gemaakt. 

Niks wordt bij ons weggegooid! Van resten werken wij een ander item weer af.

​Ieder item uit de collectie heeft z’n eigen uiterlijk en dus ook z’n eigen innerlijk. Als je een Toujours Belle item weet te bemachtigen dan ben je ook écht de enige op de wereld met dit exemplaar. Er zijn namelijk nooit 2 dezelfde!


Al op jonge leeftijd leerde Nathalie de naaimachine al kennen én liefhebben. Gek is dat niet als het naaien van thuis uit met de paplepel ingegoten wordt. 

Om meer op te steken van het vak is ze begonnen met naailessen te gaan volgen in 2007 en hier werd haar verteld: “Ik leer je alleen maar wat bij want je bent veel te goed voor naailes!”. Na de naailessen volgde er ook nog een lockmachine cursus en hier heeft ze haar vaardigheden goed ontwikkeld. 

Vanuit deze passie ontstond er de kinderkledingwebshop onder de naam ‘Lyvana’. Een webshop met onder meer zelfgemaakte kinderkleding en accessoires. De een na de andere mooie rok, jurk of longsleeve rolde onder de machines vandaan. Zelfs ontstonden er enkele communiejurkjes, maar na een tijdje werd er vaarwel gezegd tegen de naaiperiode en de lockmachine, overgebleven stoffen en andere zaken werden verkocht.

Na jaren niets meer met een eigen bedrijf te hebben gedaan begon het afgelopen jaar weer te kriebelen. Als eerste ontstond er een bedrijf voor ‘geboorte’ posters, geboortekaartjes en het bedrukken van kleding, genaamd Lyvana Design. Maar dit was nog niet genoeg uitdaging, de creativiteit was er en op een zonnige dag kwam er een idee: “Het is tijd voor wat nieuws, iets wat met de tijd meegaat. Ik ga weer naaien en ik heb een heel tof idee!” en met die uitspraak is Toujours Belle geboren.

Na maanden bezig te zijn geweest met de bedrijfsfilosofie, de juiste patronen ontwerpen en materialen aanschaffen kreeg Toujours Belle steeds meer vorm. Nu kan ze met trots zeggen dat Toujours Belle haar kindje is geworden, iets waar ze alle passie, creativiteit en energie in kwijt kan. 

Met Toujours Belle worden er duurzame en exclusieve items gemaakt. Door stoffen te combineren én nog wat extra’s toe te voegen zoals een kantje of een bandje en dat speciaal voor jou! Bewonder en verwonder je snel in de nieuwe collectie van Tourjours Belle!

With love Nathalie